Jouluaattona ja muinakin joulupyhinä on ruokaa tarjolla runsaasti. Onko teillä kaikki kerralla tarjolal vai jaksotettu?
Aattoaamu alkaa meillä aamupäivällä riisipuurolla. Tarjolla kahvia, glögiä, leipää lisukkeineen. Jonkun annokseen on piilotettu kokonainen manteli. Hauska ohjelmanumero.
Iltapäivällä tarjotaan kalat, mädit, äyriäiset ja muut kylmät (liha)herkut niille, joille kalapuoli ei niin maistu. Jos lapsia paikalla niin heille on sit omaa herkkua tarjolla. Lihapullat maistuu aina, ja jos jotain toivetta esitetty ennakkoon niin tehty ja laitettu tarjolle.
Illemmalla on laatikoiden, kinkun ja kalkkunan ja muun lihan aika. Jälkiruoka tietenkin päättää tämän osion. Joskus sekin nautittu vasta kahvin kanssa. Fiiliksen mukaan.
Aterian päättää pienen tauon jälkeen kahvit kakkuineen ja muine herkkuineen.
Yöpalana juustotarjotin ja muut herkut.
Yömyssy.
Meillä oli aiemmin kala- ja lihakattaus samaan aikaan, mutta havaittu tämä systeemi toimivaksi. Vatsa kiittää 🙂
Joulun taika, yhteinen aika. Se mieliin jää, ja läheiset nää.