Melkein 2 kuukautta myöhemmin on palikat liikkuneet joulumenun kohdalla. Luultavasti vielä vähän. Mut kivaan vaiheeseen olen saanut. Onneksi on monen monta päivää, kun saa nauttia kaikista herkuista.
Aamu alkaa riisipurolla lisukkeineen.
Uudet perunat, rosolli kastikkeineen on ja pysyy. Munia unohtamatta.
Kalapuolelle graavilohta, siikaa jotenkin,savulohta, skagenrörä mädillä, sorsapuiston silakat ja keitetyt kuhapullat.
Laatikot peruna, bataatti ja lanttu. Herneitä unohtamatta. Nehän on must 🙂 Lihana se kinkku tietty, savustettu kalkkuna. Parin kohdalla siirrettiin ne UV. Lihapullat ja palapaisti on varuilta jos tulee muita. Sieniä pitää olla eli kantarellikermakastike.
Jälkkäreiksi pannacotta glögisiirapilla, suklaaterriini ja suklaapohjalla mustaherukkamoussekakku.
Juustoja, hedelmiä ja hillokkeita pitää olla. Niitä sit kiskotaan yöaikaan 🙂
Juomia unohtamatta. Jokaiseen makuun. Kotikaljaa ja vadelmasimaa unohtamatta.
– Katsotaan mikä muuttuu, kun alkaa ilmestyä noita joululehtiä resepteineen. Mut ne on enemmän leivontapuolen juttuja. Mut kiva niitäkin kokeilla.
-
Tätä vastausta muokkasi 1 vuosi, 9 kuukautta sitten Punatonttu.
Joulun taika, yhteinen aika. Se mieliin jää, ja läheiset nää.