Tervetuloa Joulun Taikaa -foorumeille!

Tiedotteet koskien koko "Joulun Taikaa" -sivustoa.
Lukittu
Sarppa
Ylläpitäjä
Ylläpitäjä
Viestit: 4961
Liittynyt: 07 Syys 2007, 17:30
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Tervetuloa Joulun Taikaa -foorumeille!

Viesti Kirjoittaja Sarppa » 27 Elo 2011, 18:13

Tervetuloa sekä uudet, että vanhat käyttäjät uudelle ja uljaalle Joulun Taikaa -palstalle! :hei:

Kuva

Rakas palstamme on läpikäynyt muodonmuutoksen tauon aikana ja se on nyt kiinnitetty tukevasti jalustalle, joka kestää niin käyttäjämäärien nousut kuin muutkin mahdolliset kuormittavat tilanteet. Päivityksen aikana myös ylläpidossa on tapahtunut muutoksia: palstan perustaja, Joulumuori, luopui sivuston emännyydestä. Niinpä jatkankin tästä kanssanne palstan ylläpitäjänä yhdessä IT-tonttu Larpan kanssa :see: Meidät tavoittaa osoitteesta info@jouluntaikaa.com. Joulumuori jatkaa kuitenkin parissamme palstan kunniajäsenenä ja moderaattorina. Viisi muuta uutta avuliasta ja ahkeraa moderaattoritonttua ovat Nonna, Joulutähti, Katsuja, Serene ja Anewielh. Voitte kääntyä mahdollisissa ongelmatilanteissa sekä meidän ylläpitäjien, että moderaattorien puoleen. Otamme myös ilolla vastaan palautetta ja mahdollisia kehitysideoita - onhan tämä foorumi olemassa nimenomaan teitä varten :hei:

Halusin siirtää palstan takaisin alkuperäiseen http://www.jouluntaikaa.com -osoitteeseen ja samalla muuttaa ulkoasua jouluisempaan suuntaan. Jos joku kaipaa kuitenkin vanhaa siniharmaata pohjaa, voi sen ottaa käyttöön kohdassa "omat asetukset - asetukset - käytettävä tyyli - subsilver2". Muitakin pieniä muutoksia on tehty: "jouluystävät"-keskustelualue näkyy tästä eteenpäin ainoastaan kirjautuneille käyttäjille ja "Joulufriikki"-merkinnän saavat kaikki ne käyttäjät, jotka ovat kirjoittaneet palstalle vähintään 1000 viestiä. Keskuudessamme on jo 14 todellista jouluhörhöä ja joukko iloinen on kasvamassa lähiaikoina :jouulu:

Siispä lämpimästi tervetuloa Joulun Taikaan odottamaan joulua, jakamaan vinkkejä ja ennen kaikkea nauttimaan hyvästä seurasta ja lämpöisestä tunnelmasta! :laav:

Viihtyisiä joulutushetkiä toivotellen,

Sarppa :laav:
Kuva

Lukittu

Palaa sivulle “Tiedotteet”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija